изпълнителен търсене Услуги в България

Първи стъпки

изпълнителен търсене Услуги

Ние сме професионална фирма за услуги, която е специализирана в набирането на ръководители и други висши служители за фирми в различни индустрии България , С нашата мрежа Вие ще можете да достигнете до широк кръг лични контакти във Вашата индустрия или област на специалност; подробни, специфични познания за района; и обикновено работят на най-високо ниво на ръководни длъжности. Нашата компания също участва в процеса на наемане на работа, провежда подробни интервюта и представя кандидатите избирателно. Представяме ви с кандидати, когато смятаме, че кандидатът отговаря на всички посочени изисквания и ще се впише в културата на вашата фирма.

новобранец Mobile разработчиците в България

Staff Augmentation е изградила силни връзки със сертифицирани мобилни разработчици в България По-голямата част от тези кандидати са завършили BS / MS по компютърни науки. За да останат в крак с най-новите технологии, те трябва да завършат текущи проучвания в съответните им области на специалностНашите услуги включват Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin разработчиците.

относно Мобилно развитие

новобранец Javascript разработчиците в България

Staff Augmentation е изградила силни връзки със сертифицирани JavaScript разработчици в БългарияПо-голямата част от тези кандидати са завършили BS / MS по компютърни науки. За да останат в крак с най-новите технологии, те трябва да завършат текущи проучвания в съответните им области на специалностНашите услуги включват Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React JS, React Native, Typescript and Vue JS разработчиците.

относно Разработване на Javascript

новобранец CMS & eCommerce разработчиците в България

Staff Augmentation е изградила силни връзки със сертифицирани разработчици на CMS и електронна търговия в България. По-голямата част от тези кандидати са завършили BS / MS по компютърни науки. За да останат в крак с най-новите технологии, те трябва да завършат текущи проучвания в съответните им области на специалност. Нашите услуги включват BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, OpenCart, PrestaShop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress разработчиците.

относно CMS & eCommerce

новобранец Backend разработчиците в България

Staff Augmentation е изградила силни връзки със сертифицираните програмисти на бекенда в България. По-голямата част от тези кандидати са завършили BS / MS по компютърни науки. За да останат в крак с най-новите технологии, те трябва да завършат текущи проучвания в съответните им области на специалностНашите услуги включват ASP.Net, C sharp, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails разработчиците.

относно Развитие на бекенда

Стойностно предложение

Защо да изберете Staff Augmentation като партньор за набиране на персонал България ?

Ние Ви помагаме да набирате ИТ таланти и разработчици в България

Достигнете до местен талант

Получете директен достъп до ИТ таланти България.

Спести време

Делегирайте доставката на Bulgarian ИТ кандидатите Staff Augmentation

Пестя пари

Значително да намалите разходите си за набиране на персонал България.

Имаме достъп до хиляди разработчици в България.

поддържа

Ние ви помагаме да установите отношения в България и използвайте техники за запазване на служителите, за да осигурят лоялност на екипа.

Строго наемане

Нашият процес на наемане е строг. Ние правим обширни тестове, за да запазим само най-доброто.